Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

~ * 2100 * ~







Ήταν το ημερολογιακό έτος 2100….
αν το καλοσκεφτείς …ούτε πολύ κοντινό μα ούτε και πολύ μακρινό …….η εξέλιξη είχε φτάσει σε απίστευτα υψηλό επίπεδο ….και το ανθρώπινο είδος είχε ήδη από καιρό εξαθλιωθεί …..παντού επικρατούσε το χάος και τα πάντα είχαν αναλάβει οι κλώνοι και τα ρομπότ…..
Η εξέλιξή τους ήταν σταδιακή στην αρχή ….ξεκίνησαν με μικρά πράγματα ώσπου τελικά στο μυαλό των ανθρώπων μπήκε η μεγάλη ιδέα ……γιατί να μην χρησιμοποιήσουν τα ρομπότ για την καλυτέρευση της ζωής τους??.....έτσι θα γινόταν η δουλειά τους ποιο γρήγορα …τέλος τα ανθρώπινα χέρια τα οποία δεν παράγουν αρκετά και κοστίζουν ακόμη περισσότερα ……ενώ με τις μηχανές η παραγωγή θα ήταν ανεξάντλητη και το κόστος σχεδόν μηδαμινό …… ξεκίνησαν λοιπόν ….τα προγραμμάτισαν και…. Έδωσαν τις εντολές……
Και άρχισε…. ήταν απλό… τους πήγε βήμα βήμα και ώσπου να καταλάβουν τι έγινε εκείνα είχαν πάρει για τα καλά τον έλεγχο…. Ο κόσμος τους … όπως τον ήξεραν μέχρι τότε ανατράπηκε….
Οι άνθρωποι άρχισαν να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους , πράγμα που στάθηκε αδύνατο …..άρχισαν να μαζεύονται με σκοπό την εξόντωση των μηχανών και τη σωτηρία του ανθρώπινου είδους για ακόμη μια φορά στην ιστορία τους..... κάποιοι στάλθηκαν πίσω………..



2 σχόλια:

  1. θα μπορούσε να ήταν η πραγματικότητα. Αλλά αυτό δεν αρκεί να φοβίσει.
    Θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα εν καιρώ. Αυτό ναι, είναι τρομακτικό :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν καιρώ....Αυτό ακριβώς σκέφτηκα .....Την καλημέρα μου!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή