Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

~ * Pictures We Love: Best of October * ~

Χιλή εικόνα ηφαίστειο: έκρηξη του Puyehue-Cordon Caulle - για καλύτερες φωτογραφίες του Οκτωβρίου photo galleryΧιλή Ash Cloud

Φωτογραφία από Ricardo Mohr , Shot μου
Ένα σύννεφο σαν αστραπή ξεπέρασαν στάχτης υψώνεται προς έναν έναστρο ουρανό κατά τη διάρκεια της έκρηξης του Ιουνίου νότια Χιλή 's Puyehue-Cordón Caulle ηφαίστειο συγκρότημα σε μια εικόνα που υποβάλλονται σε Shot μου τον Οκτώβριο. Η έκρηξη του καλοκαιριού στηρίζεται πτήσεων στη Χιλή και την γειτονική Αργεντινή .
Αυτό το μήνα αξιωματούχοι άρχισαν εκκένωση τους ανθρώπους από την άμεση γειτνίαση με το ηφαίστειο Hudson, 470 μίλια (756 χιλιόμετρα) νότια της Puyehue-Cordón Caulle, σύμφωνα με το Associated Press. Οι πρόσφατες εκδόσεις του ατμού και στάχτης από το ηφαίστειο είχαν αρχές στη Χιλή και την Αργεντινή, σε υψηλή επιφυλακή, AP εκθέσεις.
Γιατί μας αρέσει
"Μερικές φορές ένα βήμα πίσω κάνει όλη τη διαφορά Αντί να κάνετε ζουμ πάνω από την έκρηξη, ο φωτογράφος σοφά επέλεξε να δείξει όλα του τα στρώματα, την πολυπλοκότητα, και τη δύναμη της φύσης.." - Monica Corcoran, αρχισυντάκτης φωτογραφίαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου