Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

~ * «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ» * ~







Η επιστημονική κοινότητα κάνει λόγο για καλά ενημερωμένες ασθενείς. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», για 4η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια, με τίτλο «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ», τα οποία παρέχουν αναλυτική και εξειδικευμένη ενημέρωση στις γυναίκες με καρκίνο μαστού σε θέματα που τις αφορούν.

Φέτος, για 1η χρονιά, προστέθηκαν δύο καινούργια σεμινάρια με θέμα «Συμμόρφωση στη Θεραπεία και Διαχείριση Παρενεργειών» και «Η Ερωτική και Σεξουαλική Ζωή μετά τη Διάγνωση Καρκίνου Μαστού».

Τα Σεμινάρια είναι 3ωρα και σ' αυτά ειδικός επιστήμονας εμβαθύνει στο εκάστοτε θέμα. Θα διεξάγονται Σάββατο 10.00 π.μ. – 12.30 μ.μ. στον Σύλλογο (Αριστοτέλους 79-81, στον 2ο όροφο, στην Πλατεία Βικτωρίας). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να δηλώσει συμμετοχή κάθε γυναίκα που έχει βιώσει τον καρκίνο του μαστού. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 41 800 06 (εσωτερικό: 18).

Μέσω των εκπαιδευτικών σεμιναρίων «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ» 2011 καταφέραμε να ενημερώσουμε 224 γυναίκες με καρκίνο του μαστού για θέματα σχετικά με τη νόσο.

Το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων αναλυτικά:

undefined


Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη




http://www.zougla.gr/ygeia/article/apofasizo-giati-gnorizo-624546



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου