Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

~ * Μια μεγάλη αγάπη..... * ~Όταν ο Ήλιος και η Σελήνη συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και ξεκίνησε μια μεγάλη αγάπη. Ο κόσμος ακόμα δεν είχε δημιουργηθεί και την ημέρα που ο Θεός αποφάσισε να τον φτιάξει, τους έδωσε το φως τους.  Αποφασίστηκε ότι ο Ήλιος θα φώτιζε την μέρα και η Σελήνη την νύχτα. Και έτσι θα ζούσαν χώρια.
Η Σελήνη παρ’ όλη την λάμψη της, άρχισε να απομονώνεται και ο Ήλιος από την πλευρά του, παρ’ όλο που είχε κερδίσει τον τίτλο του «Βασιλιά των Αστέρων», δεν ήταν ευτυχισμένος.
Ο Ήλιος βλέποντάς την να υποφέρει αποφάσισε να της δώσει δύναμη και να την βοηθήσει να δεχτεί την απόφαση του Θεού. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισε να ζητήσει μια χάρη από τον Θεό:
-Θεέ μου, βοήθησε την Σελήνη γιατί είναι πιο ευαίσθητη από μένα και δεν αντέχει την μοναξιά.Και τότε ο Θεός της χάρισε τ’ αστέρια.
Όταν η Σελήνη αισθάνεται μοναξιά, καταφεύγει στ’ άστρα, που κάνουν τα πάντα για να την παρηγορήσουν, αλλά ποτέ δεν το πετυχαίνουν.
Λένε ότι ο Θεός ήθελε η Σελήνη να είναι πάντα γεμάτη και φωτεινή, αλλά δεν τα κατάφερε. Γιατί είναι γυναίκα και καμιά γυναίκα δεν μπορεί να ζει χωρίς αγάπη.
Όταν είναι ευτυχισμένη είναι γεμάτη και λάμπει. Όταν είναι δυστυχισμένη είναι μισή και ένα τέταρτο και τότε δεν είναι δυνατόν να φανεί η λάμψη της.
Πολλοί άντρες προσπάθησαν να την αποκτήσουν αλλά δεν μπόρεσαν. Μερικοί πήγαν να την δουν από κοντά, αλλά και πάλι γύρισαν άπρακτοι. Ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να την φέρει στην Γη ούτε και κανείς κατάφερε να την κάνει να ερωτευτεί.
Ο Θεός τότε αποφάσισε ότι κανένας έρωτας δεν θα είναι αδύνατος. Ούτε του Ήλιου και της Σελήνης. Τότε, δημιούργησε την έκλειψη.
Σήμερα ο Ήλιος και η Σελήνη, ζουν περιμένοντας αυτήν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!
Αυτήν την ΣΤΙΓΜΗ που τους δόθηκε και που τόσο σπάνια συμβαίνει.........

Όταν κοιτάζεις προς τον ουρανό από εδώ και μπρος και δεις τον Ήλιο να σκεπάζει την Σελήνη, θα είναι γιατί ξαπλώνει πάνω της και κάνουν έρωτα.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτή η λάμψη πάθους, είναι τόσο μεγάλη, που συνιστάται να μην βλέπουμε προς τον ουρανό εκείνη την στιγμή, γιατί τα μάτια μας μπορεί να τυφλωθούν, αντικρίζοντας τόση αγάπη!.......


http://aatosmihalis.wordpress.com/2010/07/05/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου