Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

~ * ΠΟΥΛΙΑ * ~








Υπάρχουν τρία είδη από αυτά τα πολύχρωμα πουλιά Βόρειας Αμερικής. Ανατολική και δυτική Bluebirds έχει ένα καφεκόκκινο μαστού, η οποία έρχεται σε αντίθεση με κατά κύριο λόγο το μπλε φτέρωμα τους. συγγενή τους, το (αρσενικό) bluebird βουνό είναι εντελώς μπλε.
είναι η Ανατολική Bluebirds ανευρίσκονται κυρίως ανατολικά των Βραχωδών, και κυμαίνονται από τον Καναδά στο Μεξικό και την Ονδούρα. Είναι πολύ θαυμασμό για την υπέροχη χρωματισμό τους και για ένα ξεχωριστό τραγούδι που ακούμε πολλά ως "Chur-Lee, Chur-lee." Το ανατολικό Bluebird είναι το πουλί κατάσταση και των δύο στη Νέα Υόρκη και το Μισούρι.
Οι δυτικές Bluebirds βρίσκονται δυτικά από τα Βραχώδη Όρη από τον Καναδά στο Μεξικό. Το Bluebird βουνό κατοικεί επίσης μεγάλο μέρος της δυτικής Βόρεια Αμερική-συχνά σε υψόμετρο άνω των 7.000 πόδια (2.133 μέτρα).
Bluebirds τρώτε μικρά φρούτα και έντομα κυνήγι, αράχνες και άλλα πλάσματα από πάνω. Η πέρκα πουλιά, το ρολόι, και στη συνέχεια να ορμήσει στο έδαφος ώστε να εφόρμηση για το θήραμά τους.
Pairs mate την άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν κατασκευάζουν μικρά, σε σχήμα κούπας φωλιές. Τα θηλυκά γεννούν τέσσερα ή πέντε αυγά και επωάστε τους για περίπου δύο εβδομάδες. Νέοι παραμένουν στην φωλιά, φροντίζονται από τους δύο γονείς, για ένα πρόσθετο 15 έως 20 ημέρες. Bluebirds έχουν συχνά δύο γόνο σε μια σεζόν. Μερικές φορές, ένας νεαρός Bluebird από της πρώτης γενιάς θα παραμείνει στη φωλιά και να βοηθήσει τους γονείς της στη φροντίδα για το δεύτερο.
Bluebirds που ζουν σε υψηλότερα γεωγραφικά πλάτη μπορεί να το κεφάλι νότια εάν φαγητό γίνεται σπάνια ή σε θερμοκρασίες πολύ κρύο. Βουνό Bluebirds συνήθως μεταναστεύουν σε χαμηλότερα υψόμετρα, κατά την ίδια άπαχο εποχές.
Bluebirds θεωρούνται αρκετά κοινό, αλλά οι αριθμοί τους έχουν μειωθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα. Πληθυσμοί έχει δοθεί μια ώθηση από τα πλαίσια birdhouse που έχουν γίνει δημοφιλείς σε πολλά πάρκα και αυλές











Το αρσενικό ρουμπίνι-throated κολιμπρί έχει πράγματι ένα εντυπωσιακό κόκκινο λαιμό, αν και το θηλυκό του είδους δεν το κάνει. Θα πρέπει να δούμε γρήγορα να δει ούτε, όμως, όπως αυτές ταχεία πουλάκια μπορεί να νικήσει τα φτερά τους 53 φορές το δευτερόλεπτο και πετούν σε ένα ακροβατικό στυλ συνδυάζονται με μερικά άλλα πτηνά. Οι hover συχνά, και επίσης να πετάξετε ανάποδα και προς τα πίσω. Αυτά τα κολίβρια έχουν εξαιρετικά κοντά πόδια, οπότε δεν μπορεί να περπατήσει ή ακόμα και λυκίσκου με οποιαδήποτε απόδοση.
Ruby-throated hummingbirds ζουν σε δασώδεις περιοχές, αλλά και συχνές κήπους, όπου τα ανθοφόρα φυτά είναι άφθονα. Οι hover να τρέφονται με λουλούδια, νέκταρ, και σφρίγος. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας floral σίτιση, τα πουλιά επικονιάζουν πολλά φυτά.
Αυτά τα μικροσκοπικά πουλιά είναι παμφάγα, μερικές φορές τρέφονται με έντομα και αράχνες. Ένας ενήλικος ruby-throated κολιμπρί μπορούν να τρώνε δύο φορές το βάρος του σώματος στο φαγητό κάθε μέρα, που καίει με το υψηλό μεταβολισμό αναγκαίες για να διατηρηθεί η ταχεία πτέρυγα ρυθμό της και ενεργητικός κινήσεις.
Αυτό κολιμπρί φυλές στην ανατολική Βόρεια Αμερική και είναι το μόνο είδος κολιμπρί να το πράξει. Τα αρσενικά καθιέρωση θηλυκά επικράτεια και δικαστικών οι οποίοι μπορεί να περάσουν με τα δρομολόγια και καταδύσεις συμπεριφορές, καθώς και με επίδειξη κόκκινο λαιμό φτέρωμά τους. Τα θηλυκά παρέχουν όλες φροντίδα για τους νέους κολίβρια. Βάζουν τρεις παρα ένα τα αυγά, επωάστε τους για περίπου δύο εβδομάδες, και, μετά την εκκόλαψη, οι ζωοτροφές μικρά τους για περίπου τρεις εβδομάδες. Ένα θηλυκό μπορεί να έχει πολλές γόνο σε ένα έτος. Ruby-throated hummingbirds είναι σε μεγάλο βαθμό μοναχικά εκτός της περιόδου αναπαραγωγής.
Ruby-throated χειμώνα hummingbirds στο Μεξικό και την Κεντρική Αμερική. Για να φτάσετε εκεί από τη βορειοαμερικανική τόπους αναπαραγωγής τους κάποια πουλιά μετάσχουν σε ένα μαραθώνιο, απευθείας πτήση πέρα από τον Κόλπο του Μεξικού. Μπορούν διπλό βάρος τους στην προετοιμασία για αυτό το εξαντλητικό ταξίδι.











Το βόρειο καρδινάλιος είναι τόσο καλά άρεσε που έχει ονομαστεί επίσημα πουλί που δεν λιγότερους από επτά πολιτείες των ΗΠΑ. Οι Φωτεινό κόκκινο καρδινάλιοι εύκολα αναγνωρίσιμα από ακόμη και casual παρατηρητές πουλιών, και συχνά θεωρούνται συχνάζουν σε αυλές και τροφοδότες πουλιών. Όταν η αναζήτηση τροφής αλλού τα πουλιά τρώνε τα έντομα, σπόροι, σιτηρά, φρούτα, και σφρίγος.
Καρδιναλίων, που ονομάζεται επίσης "Redbirds," δεν μεταναστεύουν και που παραδοσιακά ήταν πιο συχνές σε θερμότερα κλίματα, όπως τα νοτιοανατολικά των ΗΠΑ. Ωστόσο, τις τελευταίες δεκαετίες έχουν διευρυμένη κοινή βόρεια περιοχή τους μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών, ακόμα και στον Καναδά. Αυτή η αύξηση του πληθυσμού μπορεί να οφείλεται στην αύξηση των birdfeeders χειμώνα και στην ικανότητα του πουλιού να προσαρμοστούν στα πάρκα και τις προαστιακές ανθρώπινα ενδιαιτήματα.
Μόνο τον αθλητισμό άνδρες το λαμπρό κόκκινο φτέρωμα για την οποία τα είδη τους είναι γνωστή. Το χρώμα είναι το κλειδί για την επιτυχία του ζευγαρώματος, το φωτεινότερο το καλύτερο. Τα θηλυκά είναι ένα ελκυστικό μαύρισμα / γκρι.
Καρδιναλίων δραστηριοποιούνται ωδικά πτηνά και τραγουδούν μια ποικιλία από διαφορετικές μελωδίες.
Τα αρσενικά μπορεί να είναι επιθετική όταν υπερασπίζονται έδαφός τους, και να επιτίθενται συχνά άλλα αρσενικά που εισχωρούν. Η τάση αυτή οδηγεί μερικές φορές καρδινάλιοι να πετάξει σε τζαμαρίες, όταν χρεώνουν διεισδύσουμε πουλί »που είναι πραγματικά δικό τους προβληματισμό.
Καρδιναλίων είναι αρκετά κοινωνικά και να συμμετάσχουν σε σμήνη στα οποία μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη και τα πουλιά των άλλων ειδών. Κατά τη διάρκεια της περιόδου ζευγαρώματος, ωστόσο, οι ομάδες διαλύονται σε ζευγάρια. πτηνών Αντρας ζωοτροφών μονογαμικό συνεργάτες τους, καθώς επωάστε συμπλέκτες των αυγών-συνήθως τρεις ανά εποχή












Blue Jays είναι φυσικά κάτοικοι των δασών, αλλά είναι επίσης μεγάλη ευελιξία προσαρμογής και ευφυή πουλιά. Πρόκειται για ένα οικείο και θορυβώδη παρουσία γύρω πολλά Βόρεια τροφοδότες πουλιών Αμερικής. Το μπλε του Jay "Jay! Jay!" κλήσης είναι μόνο ένα από μια ευρεία ποικιλία των ήχων των πουλιών απασχολεί-συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικών απομιμήσεις διάφορες κλήσεις γερακιού.
Οι Blue Jays γνωστά και να φάνε τα αυγά ή νεοσσούς, και αυτή ακριβώς η πρακτική που έχει αμαυρώσει τη φήμη τους. Στην πραγματικότητα, είναι σε μεγάλο βαθμό χορτοφάγος πτηνά. Οι περισσότεροι από τη διατροφή τους αποτελείται από βελανίδια, καρύδια, σπόροι και-αν και τρώνε επίσης μικρά πλάσματα, όπως κάμπιες, ακρίδες και σκαθάρια. Blue Jays αποθηκεύουν, ορισμένες φορές βελανίδια στο έδαφος και μπορεί να αποτύχει να τα ανακτήσετε, έτσι βοηθά την εξάπλωση των δασών.
Κοινή σε μεγάλο τμήμα της ανατολικής και κεντρικής Βόρεια Αμερική, Blue Jays επεκτείνουν σταδιακά το φάσμα στα βορειοδυτικά. Θα είναι αρκετά κοινωνικά και είναι κατά κανόνα βρίσκονται σε ζεύγη ή σε ομάδες οικογενειακές ή μικρές ομάδες. Πιο βόρεια πτηνά κεφάλι νότια για το χειμώνα και να συμμετάσχουν σε μεγάλα κοπάδια μέχρι 250 πουλιά να κάνει το μεγάλο ταξίδι. Ωστόσο, η μετανάστευση είναι ένα κομμάτι από ένα μυστήριο για τους επιστήμονες. Μερικοί το χειμώνα τα πουλιά σε όλα τα μέρη του φάσματος του μπλε κίσσα, και ορισμένων μεμονωμένων πτηνών μπορεί να μεταναστεύσουν ένα έτος και όχι την επόμενη. Είναι ασαφές ποιοι παράγοντες καθορίζουν αν κάθε μπλε κίσσα ή οικογένεια αποφασίζει να μεταναστεύσουν.





nationalgeographic.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου