Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

~ * Ζητούνται μαμάδες στα Παιδικά Χωριά SOS * ~
Η ελληνική τραγική πραγματικότητα έρχεται για άλλη μία φορά το σκληρό της πρόσωπο.Ζητούνται μαμάδες στα Παιδικά Χωριά SOS

Εξαθλιωμένοι οικονομικά γονείς ανήμποροι να μεγαλώσουν πλέον τα παιδιά τους τα αφήνουν σε κάποιο ίδρυμα. Αποτέλεσμα; Γέμισαν τα Παιδικά Χωριά SOS και δεν υπάρχουν «μαμάδες» για να τα φροντίσουν!

Οι ανάγκες για μαμάδες... πλήρους απασχόλησης έχει αυξηθεί στα Παιδικά Χωριά SOS. Είναι μία δουλειά που δεν απαιτεί βιογραφικό, αλλά μία ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά που βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς γονείς.

Η θέση της μητέρας στα Παιδικά Χωριά SOS, τα οποία στηρίζονται αποκλειστικά στις δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, προϋποθέτει συνεχή παρουσία στις εγκαταστάσεις του οργανισμού με οκτώ ρεπό τον μήνα, και προβλέπει ικανοποιητικό μισθό που φτάνει τα 1.000 με 1.200 ευρώ τον μήνα.

Η μαμά του Χωριού αναλαμβάνει την ανατροφή πέντε έως έξι παιδιών και κάνει ό,τι θα έκανε και η φυσική μητέρα τους.

Ζητούνται ακόμα και «μπαμπάδες»

Οι υπεύθυνοι των Παιδικών Χωριών SOS στην Ελλάδα έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να αναζητούν και... μπαμπάδες, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, ζητούν άνδρες, οι οποίοι υπογράφοντας σύμβαση εργασίας θα μπορούν οι ίδιοι και οι σύζυγοί τους να αναλάβουν διάφορες αρμοδιότητες.http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/235929/zitoyntai-mamades-sta-paidika-horia-sos
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου