Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

~ * Εξαιρετική" γιγαντιαίο καλαμάρι Βρέθηκαν Πεθαίνοντας off Φλόριντα * ~






Ker Than
Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου του 2011
Κυμαινόμενο περίπου 12 μίλια (19 χιλιόμετρα) μακριά Λιμάνι Σαλέρνο (χάρτης) , Φλόριντα , ένα ανακάτεμα, ανέπαφη καλαμάρι γίγαντας έδωσε ένα μικρό κόμμα της αλιείας ένα σοκ γύρω στις 11 π.μ. Κυριακή-και θα μπορούσε να δώσει στους ερευνητές νέες πληροφορίες σχετικά με τα είδη, που δεν έχει ποτέ μελετηθεί ζωντανός, λένε οι επιστήμονες.
«Κοιτάξαμε το [και] οι τρεις μας ήταν όπως, Ιερά σκουμπρί!" αναψυχής Fisher Robby Benz είπε WPTV . «Η κατάσταση δεν φαίνεται να είχε πεθάνει πριν καιρό, τα πλοκάμια ήταν ακόμα σε κίνηση και ότι ήταν να κολλήσει σε σας όταν την πήραμε στα" το αλιευτικό σκάφος.
Μετά την επίτευξη ακτή, οι άνδρες που ονομάζεται αρχές άγρια ​​ζωή, και ο τότε νεκρό καλαμάρι γίγαντας βρεθεί σύντομα ένα σπίτι στη Φλόριντα Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Gainesville.
Γιγάντιο καλαμάρι, το μεγαλύτερο ασπόνδυλα στον κόσμο, θεωρούνται για να φθάσει μήκη μέχρι περίπου 60 πόδια (18 μέτρα) και μπορεί να ζυγίζει σχεδόν έναν τόνο. Το δείγμα Φλόριντα, όμως, είναι περίπου 25 πόδια (8 μέτρα) μήκος και ζυγίζει περίπου 200 κιλά (90 κιλά).
Όπως και άλλες καλαμάρι γίγαντας, η νέα σύλληψη είναι λευκό με μπαλώματα του κόκκινου δέρματος, το οποίο περιέχει χρωματοφόρα-χρωστική ουσία που περιέχουν τα κύτταρα που μπορεί να αλλάξει τα χρώματα γρήγορα, προφανώς για επικοινωνία ή καμουφλάζ. (Σχετικό: «. Κολοσσιαία καλαμάρι έχει πυρακτωμένο» Device Cloaking, «τεράστια μάτια" )
"Πολύ σπάνιες" Squid
Γιγάντιο καλαμάρι βρίσκονται σε ωκεανούς σε όλο τον κόσμο, αλλά τα ζώα σπάνια έχουν επισημανθεί στον Ατλαντικό Ωκεανό στα ανοικτά της Φλώριδας, δήλωσε ο Roger Portell , ένα ασπόνδυλο παλαιοντολόγος στο μουσείο φυσικής ιστορίας, ο οποίος είναι να βοηθήσει να διατηρηθεί το καλαμάρι.
"Αυτά είναι πολύ σπάνια ζώα," είπε Portell National Geographic News. «Έχουν την τάση να είναι σε πολύ βαθιά νερά, έτσι δεν τους βλέπω κανονικά."
Το νέο υπόδειγμα, πρόσθεσε, είναι "εξαιρετική".
«Υπήρχε πολύ λίγη για να το τραύμα», είπε. Αν και έλειπε ένα πλοκάμι, το καλαμάρι δεν φαίνεται να έχουν υποστεί επίθεση, πρόσθεσε.
Αν και δεν είναι τα τέρατα της θάλασσας ήταν κάποτε απεικονίζεται ως, γιγάντια καλαμάρια είναι γνωστό για την μάχη φυσητήρες στα βαθιά.
Δεδομένου ότι το γιγάντιο καλαμάρι φαίνεται ότι ήταν άθικτο ακόμα στα πρόθυρα του θανάτου, όταν διαπιστώθηκε, Portell σκέφτεται το νέο δείγμα, το φύλο του οποίου είναι ακόμη άγνωστη, μπορεί να έχει μόλις αναπαραχθεί.
"Κατά γενικό κανόνα σε κεφαλόποδα"-συμπεριλαμβανομένων, καλαμάρια, χταπόδια, σουπιές και-"άνδρες και γυναίκες πεθαίνουν λίγο μετά την αναπαραγωγή. Υποτίθεται ότι αυτό είναι αυτό που επίσης συμβαίνει σε αυτό το είδος."
Οι αλιείς, ha πρόσθεσε, αξίζουν συγχαρητήρια για σπάνια κατάσταση το δείγμα της διατήρησης, πρόσθεσε.
"Θα είναι συλλέγονται αμέσως, έφερε στην ακτή αμέσως, και κάλεσε τις αρχές, οι οποίες θα παγώσει αμέσως. Έτσι, όλα πήγαν πολύ καλά», δήλωσε ο Portell.
Benz, ο Φίσερ, είπε ότι ήταν εν μέρει κίνητρο για την ανάσυρση αλιευμάτων γίγαντα του, γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος θα τον πιστεύουν, αν δεν το έκανε.
«Κανείς δεν πιστεύει ότι ένας ψαράς», είπε WPTV.
Giant σώμα καλαμαριού Αποθηκευμένα για την Επιστήμη
Στο μουσείο, το δείγμα έχει εγχυθεί με ένα συντηρητικό που ονομάζεται φορμόλη και είναι εμβάπτιση σε μια χημική λύση. ( Εικόνες: "γιγάντιο καλαμάρι Πάρτε Extreme Πλαστικής Χειρουργικής." )
Μόλις οι δύο εβδομάδων διαδικασία συντήρησης έχει τελειώσει, το καλαμάρι θα γίνει μέρος της συλλογής έρευνα του μουσείου. Γενετικά δεδομένα του θα πρέπει να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ερευνητές που προσπαθούν να καθορίσουν εάν το θηρίο που λέμε το γιγαντιαίο καλαμάρι- Architeuthis DUX -είναι στην πραγματικότητα περισσότερα από ένα είδη, Portell είπε.
"Έχουμε ήδη είχε ορισμένοι ερευνητές να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κατεβαίνει για να το δει κανείς», είπε.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου