Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

~ * Πυρκαγιά Tornado Επίσκεψη Spinning Πάνω από την Ουγγαρία * ~









Ένας ανεμοστρόβιλος φωτιάς περιστρεφόμενων πάνω από ένα φλεγόμενο πλαστικό μονάδα επεξεργασίας κατά τη διάρκεια μια τεράστια πυρκαγιά έξω από Βουδαπέστη , Ουγγαρία , το βράδυ της Τρίτης (φωτογραφία). (Σχετικό: «Fire-Tornado Εικόνες: Αποτελούν, Πώς να παλεψει. Them Γιατί» )
Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη, ενώ δεν αναφέρθηκαν θύματα, σύμφωνα με την υπηρεσία ειδήσεων Reuters.
Επίσης γνωστό ως περιστροφές φωτιά, διάβολοι φωτιά, ή ακόμη και firenados, ανεμοστρόβιλοι φωτιάς, που μετά από υψηλή θερμοκρασία και οι άνεμοι ταραχώδη μαζί κίνητρο whirling δίνες του αέρα, του μηχανολόγου μηχανικού Jason Forthofer είπε National Geographic News, το Σεπτέμβριο.
Οι δίνες μπορεί να σφίξετε σε ένα ανεμοστρόβιλο που μοιάζει με τη δομή που απορροφά το κάψιμο μπάζα και εύφλεκτα αέρια, είπε Forthofer, της Δασικής Υπηρεσίας Μισούλα Πυροσβεστική ΗΠΑ Επιστημών Εργαστήριο στη Μοντάνα.
Ο πύρινος πυρήνα στο εσωτερικό του περιστροφικές κινήσεις "σωλήνας" των ανέμων είναι συνήθως περίπου 1 με 3 πόδια (0,3 έως 0,9 μέτρα) πλάτος και πέντε έως δέκα ιστορίες ψηλά. Στην ακραία περίπτωση, όμως, ανεμοστρόβιλοι πυρκαγιά μπορεί να τεντώσει δεκάδες μέτρα πλάτος και πάνω από εκατό ορόφους, Forthofer είπε. (Σχετικό: "Γίγαντας" Ανεμοστρόβιλοι δει ξεσπάσει από τον ήλιο. " )
Η firenadoes, πρόσθεσε, δεν είναι τόσο σπάνια όσο σπάνια-ίσως επειδή έχουν την τάση να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια πυρκαγιών, παρά στα αστικά κέντρα.
Σχετικά ανθεκτικές, ανεμοστρόβιλοι φωτιά μπορεί να διαρκέσει για μια ώρα ή περισσότερο και μπορεί να τίθεται μόνο όταν τις πηγές τους, οι φωτιές κάτω από τα σβήσει. (Βλέπε επίσης "Wildfire Εικόνες: Burns Ρωσία, Μόσχα Chokes." )
Εκτός από την μελέτη του τρόπου πυρκαγιάς αποτελούν περιστροφές και μπορεί καλύτερα να καταπολεμηθεί, Forthofer ελπίζει να τέλεια πρόβλεψη ανεμοστρόβιλος φωτιάς.
"Αν μπορούμε να προσδιορίσουμε τις συνθήκες που συμβάλλουν στην περιστροφές φωτιά", είπε. "Αυτό θα ήταν ένα heads-up για τους πυροσβέστες, γιατί υπήρξαν κάποιες [άνθρωποι] που έχουν καεί από αυτούς."
-Με την υποβολή εκθέσεων από Ker Than




nationalgeographic.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου