Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

~ * ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΗ ΓΗ * ~ANGEL WINGS Pictures, Images and Photos
Ήταν το έτος 1945… μόλις είχε τελειώσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος ……
Εκατοντάδες πόλεις είχαν καταστραφεί ….. ακόμη περισσότερες είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης ……
50 εκατομμύρια ανθρώπινα όντα είχαν πεθάνει……

Και ο Θεός στεκόταν στον ουρανό και κοίταζε πως ενεργούσαν οι άνθρωποι στη γή…….. και παρατήρησε πως βασίλευε η απομόνωση ……. παρατήρησε επίσης και την αναδόμηση των πόλεων, η οποία προχωρούσε όπως και τα ανθρώπινα όντα, και ήδη το 1965 ήμασταν 3 δισεκατομμύρια………. Και όταν το έτος 2000 φτάσαμε τα 6 δισεκατομμύρια ……. μπόρεσε να διακρίνει ότι η θεϊκή δύναμη της αγάπης είχε χαθεί ενώ αυξανόταν η απομόνωση ….

  Έβλεπε ακόμα πολλούς ανθρώπους να είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, οι πλούσιοι χώρια από τους φτωχούς , οι υγιείς μακριά από τους ασθενείς……. οι ελεύθεροι χώρια από τους σκλάβους ………και τα παιδιά???..... τα παιδιά αδύναμα να χαρούν…… το μόνο που τους δόθηκε………. τη ΖΩΗ…..
angels wings Pictures, Images and Photos

Για το λόγο αυτό τότε ….. κάλεσε μια στρατιά Αγγέλων και τους είπε :
« Μπορείτε να δείτε τα ανθρώπινα όντα ???........ χρειάζονται βοήθεια ………. Θα πρέπει να κατέβετε στη γή…….. »
« Εμείς ???.... ρώτησαν οι Άγγελοι με δέος….και φόβο, γεμάτοι όμως πίστη…..
-Ναι …εσείς …. Είστε οι εντεταλμένοι και κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά!!!……….
Δημιούργησα τον άνθρωπο καθ’ εικόνα και ομοίωση μου …. μα με ιδιαίτερες ικανότητες ο καθένας……. επέτρεψα διαφορές ανάμεσα τους για να φτιάξουν όλοι μαζί το βασίλειο……….

8x10 angels light silvers Pictures, Images and Photos

Κάποιοι θα έφτιαχναν πλούτη για να τα μοιραστούν με τους φτωχούς……… κάποιοι θα είχαν καλή υγεία για να φροντίζουν τους άρρωστους …….. κάποιοι θα ήταν σοφοί και άλλοι πολύ απλοί, για να μπορέσουν να μοιραστούν τα αισθήματα αγάπης …….θαυμασμού……  σεβασμού…….
   Οι καλοί θα έπρεπε να προσεύχονται για εκείνους που ενεργούσαν σα να ήταν κακοί….. ο υπομονετικός να ανέχεται τον νευρωτικό………. Τελικά……….

Angels Pictures, Images and Photos
Γιατί ακριβώς πρόκειται ???..... ρώτησαν οι Άγγελοι ανήσυχοι…..
Μια και οι άνθρωποι ξέχασαν ότι τους έκανα διαφορετικούς για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο ……θα κατέβετε εσείς μαζικά με εμφανείς διαφορές και ειδικές αποστολές………….

Εσύ….. θα έχεις τέλεια μνήμη και αυτοσυγκέντρωση……. Θα είσαι τυφλός…..Angels Pictures, Images and Photos


Εσύ ……θα είσαι πολύ ξεχωριστός με το σώμα σου και πολύ δημιουργικός για να εκφράζεσαι …..θα είσαι κωφάλαλος………
Εσύ……..θα έχεις βαθιές σκέψεις , θα γράψεις βιβλία , θα είσαι ποιητής …………θα έχεις εγκεφαλική παράλυση……….
Εσύ….. εσένα θα σου δώσω το δώρο της αγάπης και θα είσαι ο εκφραστής της , θα υπάρχουν και άλλοι σαν κι εσένα σε όλη τη γή και δεν θα υπάρχει καμία φυλετική διάκριση ανάμεσα σας γιατί το πρόσωπο , τα μάτια , τα χέρια και το σώμα σας θα είναι ίδια ….. σα να είσαστε αδέρφια εξ αίματος ……….Θα έχεις σύνδρομο down ……
Εσύ .. θα είσαι κοντούλης και το χιούμορ και η γλυκύτητα σου θα φτάνουν ως τον ουρανό……….θα είσαι νάνος………
Εσύ……..θα ζείς στη γή , αλλά το μυαλό σου θα παραμείνει στον ουρανό, θα προτιμάς να ακούς τη δική μου φωνή από εκείνη των ανθρώπων……….. θα είσαι αυτιστικός …….
Εσύ………τα οστά σου θα είναι πολύ ευάλωτα …. αν και θα σπάνε συνέχεια η εξυπνάδα σου και η χαρά σου δεν θα συγκρίνονται με κανενός άλλου………..θα έχεις οστεογέννηση……….
Εσύ……….θα γεννηθείς με δυσμορφίες εσωτερικά και εξωτερικά , αλλά θα είσαι άτομο πολύ θετικό και πρόσχαρο………θα έχεις σύνδρομο Morquio…….( έλλειψη ενός ενζήμου )…….
Στο τελευταίο Αγγελάκι είπε : θα είσαι εργατικός όσο κανείς άλλος……θα σου λείπουν τα χέρια και θα τα κάνεις όλα με τα πόδια και το στόμα………Angels Pictures, Images and Photos


Οι Άγγελοι ένοιωσαν ικανοποιημένοι με τη διαφοροποίηση τους ….αν και τους έφερνε τεράστια θλίψη το γεγονός πως θα έπρεπε να αποχωριστούν τον ουρανό προκειμένου να εκπληρώσουν την αποστολή τους ………

Πόσο θα ζήσουμε χωρίς να σε βλέπουμε ???...πόσο θα είμαστε μακριά σου ????......
-Μην ανησυχήτε…θα είμαι πάντα μαζί σας …..αυτό θα κρατήσει μερικά χρόνια………..
-Εντάξει Πατέρα…..θα είναι μόνο μια στιγμή στο ουράνιο ρολόι………..
Και ήρθαν συγκινημένοι στη γη……κάθε ένας ήρθε στη μήτρα μιας μητέρας και πήρε μορφή σε 6 , 7 , 8 ή 9 μήνες……..η γέννηση τους προξένησε πολύ άνχος ….φόβο και πόνο…Angel Pictures, Images and Photos

Κάποιοι πατεράδες αρνήθηκαν την αποστολή…..άλλοι ενοχλήθηκαν πολύ…..άλλοι έφτασαν στο σημείο να διαλύσουν το γάμο τους ……και πολλοί περισσότεροι έκλαψαν με αγάπη και αποδέχτηκαν την ΕΥΘΗΝΗ……..


Την ΕΥΘΗΝΗ να τα θρέψουν……την ΕΥΘΗΝΗ να τα εκπαιδεύσουν …….την ΕΥΘΗΝΗ να τα καθοδηγήσουν στη ζωή……..και ο άνθρωπος συνεχίζει (???) να μαθαίνει από αυτό το δύσκολο μάθημα που του έχει σταλεί ……..Θα συνεχίσουν να κατεβαίνουν Άγγελοι στη γη με ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ σε κορμιά…..και θα συνεχίσουν να έρχονται ώσπου να δείξουμε ανθρωπιά στον πλανήτη……….ώσπου δείχνοντας ανθρωπιά να ξεμπερδεύουμε με τις διαφορές μας και τους πολέμους …….
Μέχρι να αποδείξουμε τέλος ότι οι αξίες είναι πάνω από τη δυσαρέσκεια…..το μίσος ….τη ζήλια……

Angel Pictures, Images and Photos

Οι Άγγελοι γνωρίζουν πως το έργο τους είναι η ένωση…..η πίστη και η ελπίδα που ορίζονται από την αγάπη……….εκείνοι έχουν μάθει να συγχωρούν και με μεγάλη υπομονή θα ζήσουν τη ζωή τους φωτίζοντας όλους εκείνους που έμαθαν να τους αγαπούν ……………..


3 σχόλια:

 1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!!!!!!!!.........
  ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!...ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!!!.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ! ! ! ! ! ! ! ! !
  Μια Καλή Εβδομάδα να έχεις.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. EYXAΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ!!!!.....
  ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΥΧΩΜΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ!!!!.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή