Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

~ * επικεφαλής σε κατάσταση αδρανοποίησης, Προβλέψτε Solar Σπουδών * ~




Οι ηλιακές κηλίδες μπορεί να εξαφανιστούν εντελώς σε επόμενο κύκλο.







Victoria Jaggard
Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουν 2011
Απολαύστε θυελλώδης ο ήλιος μας, ενώ διαρκεί.Όταν μας αστέρι πέφτει έξω από τα τελευταία του κύκλου δραστηριότητας των ηλιακών κηλίδων του, ο ήλιος είναι πιο πιθανό να υπεισέλθω σε χειμερία νάρκη, οι επιστήμονες ανακοίνωσαν σήμερα.
Τρεις ανεξάρτητες μελέτες του εσωτερικά, η επιφάνεια του ήλιου, και τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας όλες προβλέπουν ότι ο επόμενος ηλιακός κύκλος θα είναι σημαντικά καθυστερήσει, αν συμβαίνει σε όλα.Κανονικά, ο επόμενος κύκλος αναμένεται να ξεκινήσει περίπου γύρω στο 2020.
Τα συνδυασμένα στοιχεία δείχνουν ότι μπορεί σύντομα να είναι επικεφαλής σε αυτό που είναι γνωστό ως ελάχιστη μεγάλη, μια περίοδο ασυνήθιστα χαμηλής ηλιακής δραστηριότητας.
Η προβλεπόμενη ηλιακό "ύπνος" είναι ότι σε σύγκριση με το τελευταίο μεγάλο ελάχιστο που έχει καταγραφεί, η οποία έλαβε χώρα μεταξύ 1645 και 1715.
Γνωστή ως η ελάχιστη χαζεύω, τα περίπου 70 ετών, συνέπεσε με την πιο κρύα ξόρκι του Μικρή Εποχή των Παγετώνων, όταν Ευρωπαϊκό κανάλια τακτικά πάγωσε στερεών και αλπικών παγετώνων εισήλθαν σε ορεινά χωριά.
(Βλ. "Sun Παραδόξως Quiet-Συμβουλές σε Επόμενο« Μικρή Εποχή των Παγετώνων "; )
"Έχουμε κάποια ενδιαφέροντα υπαινιγμούς ότι η ηλιακή δραστηριότητα σχετίζεται με το κλίμα, αλλά δεν καταλαβαίνουμε την ένωση", δήλωσε ο Ντιν Pesnell , επιστήμονας του έργου για τη NASA 's Solar Dynamics Παρατηρητήριο (ΣΔΟ).
Επίσης, ακόμα κι αν υπάρχει μια σύνδεση κλίμα, Pesnell δεν σκέφτονται άλλο μεγάλο ελάχιστα είναι πιθανό να προκαλέσει μια κρύα θραύση.
«Με τι συμβαίνει στη σημερινή εποχή-we've πρόσθεσε σημαντικές ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα και μεθανίου και άλλων αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα", δήλωσε ο Pesnell, ο οποίος δεν συμμετείχε στη σουίτα των νέων μελετών Κυρ
"Δεν νομίζω ότι θα βλέπατε τα ίδια αποτελέσματα ψύξης σήμερα αν ο ήλιος πήγε σε ένα άλλο χαζεύω συμπεριφορά Ελάχιστη τύπου."
Οι ηλιακές κηλίδες χάνοντας δύναμη
Οι ηλιακές κηλίδες είναι ψυχρές, σκοτεινές κηλίδες ορατές στην επιφάνεια του ήλιου που δείχνουν περιοχές έντονης μαγνητικής δραστηριότητας.
Για αιώνες οι επιστήμονες έχουν χρησιμοποιήσει οι ηλιακές κηλίδες-μερικά από τα οποία μπορεί να είναι ευρύτερη από τη Γη για να παρακολουθείτε μαγνητική σκαμπανεβάσματα του ήλιου.
(Δείτε τις φωτογραφίες ακόμα πιο ευκρινή των ηλιακών κηλίδων έσπασε το ορατό φως .)
Για παράδειγμα, του 17ου αιώνα, οι αστρονόμοι Galileo Galilei και Giovanni Cassini παρακολουθούνται ξεχωριστά οι ηλιακές κηλίδες και παρατήρησε την έλλειψη δραστηριότητα κατά την ελάχιστη χαζεύω.
Το 1800 οι επιστήμονες αναγνώρισαν ότι οι ηλιακές κηλίδες έρχονται και φεύγουν σε ένα τακτικό κύκλο που διαρκεί περίπου 11 χρόνια.Είμαστε τώρα στο Solar Cycle 24, τίτλος για μέγιστο της δραστηριότητας του ήλιου κάποια στιγμή το 2013.
Πρόσφατα, το Εθνικό Ηλιακό Παρατηρητήριο είναι ο Ματ Penn και οι συνεργάτες του ανέλυσαν περισσότερα από 13 χρόνια των ηλιακών κηλίδων στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο McMath-Pierce τηλεσκόπιο στο Kitt Peak, Αριζόνα.
Παρατήρησαν μια μακροπρόθεσμη τάση αποδυνάμωσης των ηλιακών κηλίδων, και εάν η τάση συνεχιστεί, το μαγνητικό πεδίο του ήλιου δεν θα είναι αρκετά ισχυρή ώστε να παράγει ηλιακών κηλίδων κατά τη διάρκεια του κύκλου ηλιακής 25, Πεν και οι συνεργάτες του να προβλέψει.
«Οι σκοτεινές κηλίδες γίνονται όλο και πιο φωτεινή," Penn δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.Με βάση τα δεδομένα τους, η ομάδα προβλέπει ότι, από τη στιγμή που είναι πάνω, η τρέχουσα ηλιακός κύκλος θα έχει "μισό τόσο ισχυρή όσο Κύκλου 23, και ο επόμενος κύκλος δεν μπορεί να έχει ηλιακές κηλίδες σε όλα."
(Σχετικό: «. κύκλων των ηλιακών κηλίδων-η αποκρυπτογράφηση των Pattern πεταλούδα" )
Της Sun "Streams Jet," Στεφανιαία Rush Επίσης Υποτονική
Σε ξεχωριστή είδηση, το Εθνικό Ηλιακό Παρατηρητήριο του Frank Hill και οι συνεργάτες του έχουν τον έλεγχο ηλιακών κύκλων μέσω μιας τεχνικής που ονομάζεται helioseismology.Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί δονήσεις επιφάνεια που προκαλούνται από ακουστικά κύματα μέσα στο αστέρι σε χάρτη εσωτερική δομή.
Συγκεκριμένα, Hill και οι συνεργάτες του έχουν την παρακολούθηση θαφτεί "ρεύματα jet» που περιβάλλει τον ήλιο που ονομάζεται στρεπτικών ταλαντώσεων.Αυτές οι ζώνες της ροής υλικών εμφανίζονται για πρώτη φορά κοντά στους πόλους του ήλιου και μεταναστεύουν προς τον ισημερινό.Οι ζώνες πιστεύεται ότι παίζουν ρόλο στη δημιουργία μαγνητικό πεδίο του ήλιου.
(Σχετικό: «Καθυστέρηση ηλιακών κηλίδων Λόγω Υποτονική Solar« Jet Stream; " )
Οι ηλιακές κηλίδες έχουν την τάση να εμφανίζονται κατά μήκος των οδών αυτών των ζωνών κάτω από την επιφάνεια, και ο ήλιος γίνεται γενικά πιο ενεργό ως τις ζώνες κοντά στον ισημερινό του, έτσι ώστε να λειτουργούν ως καλοί δείκτες για το χρονοδιάγραμμα των ηλιακών κύκλων.
"Η στρεπτική ταλάντωση ... μοτίβο για Solar Cycle 24 εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1997," Hill δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου."Αυτό σημαίνει ότι η ροή για Κύκλος 25 πρέπει να έχουν εμφανιστεί το 2008 ή το 2009, αλλά δεν έχει δείξει ακόμη."
Σύμφωνα με τον Hill, τα στοιχεία τους δείχνουν ότι η έναρξη της Solar Cycle 25 μπορούν να καθυστερήσει μέχρι το 2022-περίπου δύο χρόνια καθυστέρηση, ή ο κύκλος μπορεί όχι απλά να συμβεί.
Προσθέτοντας στα αποδεικτικά στοιχεία, Richard Altrock , διευθυντής του ερευνητικού προγράμματος στεφανιαία την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ για το Εθνικό Ηλιακό Παρατηρητήριο (NSO), έχει παρατηρηθεί αποκαλυπτικά αλλαγές σε ένα μαγνητικό φαινόμενο το στέμμα της-του ήλιου αμυδρά ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας.
Γνωστή ως η βιασύνη για να τους πόλους, η ταχεία κίνηση προς τους πόλους τα μαγνητικά χαρακτηριστικά του στέμματος έχει συνδεθεί με την αύξηση της δραστηριότητας των ηλιακών κηλίδων, με ένα ηλιακό κύκλο χτυπώντας κατ 'ανώτατο όριο του γύρω από το χρόνο τα χαρακτηριστικά φθάσει περίπου 76 μοίρες γεωγραφικό πλάτος βόρεια και νότια της ισημερινό του ήλιου.
Η βιασύνη για να τους πόλους συνδέεται επίσης με τον ήλιο "σαρώσει" το μαγνητικό πεδίο που σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο ηλιακού κύκλου, το δρόμο για ένα νέο μαγνητικό πεδίο και ένα νέο γύρο της δραστηριότητας των ηλιακών κηλίδων.
Αυτή τη φορά, όμως, η βιασύνη για τους πόλους είναι περισσότερο από ένα crawl, το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούσε να κατευθύνεται προς ένα πολύ αδύναμο ηλιακό μέγιστο το 2013-και αυτό μπορεί να καθυστερήσει ή ακόμη και να εμποδίσει την έναρξη του επόμενου ηλιακού κύκλου.
Ήσυχη Κυρ Συναρπαστικές για την Επιστήμη
Στο σύνολό τους, οι τρεις γραμμές των αποδεικτικών στοιχείων έντονα υπαινιγμό ότι η Solar Cycle 25 μπορούν να είναι μια αποτυχία, οι επιστήμονες είπε σήμερα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Αμερικανικής Αστρονομικής Ένωσης στο Las Cruces, Νέο Μεξικό.
Όμως, ένα ηλιακό νηνεμία δεν αποτελεί αιτία συναγερμού, Hill NSO είπε: «Έχει συμβεί στο παρελθόν, και η ζωή φαίνεται να συνεχίσω εγώ δεν ανησυχώ, αλλά ενθουσιασμένος.."
Από πολλές απόψεις η έλλειψη μαγνητική δραστηριότητα είναι ένα όφελος για την επιστήμη.Ισχυρή ηλιακές καταιγίδες μπορούν να εκπέμπουν εκρήξεις των φορτισμένων σωματιδίων που παρεμβαίνουν με τις ραδιοεπικοινωνίες, να διαταράξει τα ηλεκτρικά δίκτυα, και ακόμη και να βάλετε υπερβολική τροχοπέδη για δορυφόρων σε τροχιά.
"Σύρετε είναι σημαντική για ανθρώπους σαν κι εμένα από τη NASA," Pesnell ΣΔΟ είπε, "γιατί μας αρέσει να κρατήσει τους δορυφόρους μας στο διάστημα."
Επιπλέον, η μείωση των ηλιακών κηλίδων δεν σημαίνει κατ 'ανάγκη μείωση σε άλλα ηλιακά χαρακτηριστικά, όπως προεξοχές, που μπορεί να παράγει Aurora -προκαλώντας CMEs.Στην πραγματικότητα, τα αρχεία δείχνουν ότι Σέλας συνέχισε να εμφανίζεται σε τακτική βάση, ακόμη και κατά την ελάχιστη χαζεύω, Pesnell είπε.
(Βλ. "Solar Flare Sparks μεγαλύτερη έκρηξη Έχετε δει ποτέ την Κυρ." )
Αντ 'αυτού, είπε, τις ασυνήθιστες αλλαγές κύκλους δραστηριότητας του ήλιου προσφέρουν μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία για τους επιστήμονες να δοκιμάσουν τις θεωρίες για το πώς ο ήλιος κάνει και καταστρέφει το μαγνητικό πεδίο του.
«Αυτή τη στιγμή έχουμε τόσα πολλά ήλιο παρακολουθούν τους δορυφόρους και τα προηγμένα επίγεια παρατηρητήρια έτοιμοι να την άνοιξη σε δράση», δήλωσε ο Pesnell."Αν ο ήλιος πρόκειται να
να κάνει κάτι διαφορετικό, αυτό είναι μια μεγάλη στιγμή για να συμβεί αυτό."





















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου